Heips ja tervetuloa LC Windmilliin. Sain joululahjaksi Sims 4 Duunipäivä -lisäosan ja tästä innostuneena lähdin sitten pelailemaan legacya. Olen siis aloitteleva pelaaja Sims 4 :lla joten antakaa vähän armoa jos en oikein vielä tiedä miten kaikki toimii. Opetellaan nyt vähän pelailemaan ja lähdetään sitten hommailemaan uusia lisäosia. Pidemmittä puheitta ensimmäisen jakson pariin!

2.1.2020_3.30.09.jpg

Emily Windmill on perhekeskeinen ihminen. Hänellä on koko elämä edessään ja ajatuksena löytää rakkaus sekä perustaa perhe itselleen.

2.1.2020_3.31.44.jpg

Emilyn vanhemmat kuolivat kun hän oli pieni. Vanhemmat jättivät tytölle pienen perinnön jonka saisi käyttöönsä kun kasvaisi nuoreksi aikuiseksi ja haluaisi muuttaa omilleen orpokodista. Emily ostikin pienen omakotitalon Willow Creekistä.

2.1.2020_3.37.06.jpg

Emily lähti läheiselle kuntosalille sillä omakotitalossa oli aika yksinäistä. Varsinkin kun asui ihan tuntemattomalla alueella eikä ollut ketään tuttuja.

"Moikka oletkos sinä jokin ohjaaja täällä? Olen ekaa kertaa kuntosalilla enkä oikein tiedä mitä minun kuuluisi tehdä täällä" Emily kysyi hieman nolostuneena mutta yritti samaan aikaan olla innokas.

"No moi! Olen personal trainer. Aloitetaan vaikka siitä että käyt vaihtamassa treenivaatteet ja katselet vähän ympärillesi" nainen vastasi hyväntuulisena juostessa samalla juoksumatolla.

2.1.2020_3.39.27.jpg

"Sinähän olet uusi naama täällä. Moi mä olen J" J katsoi Emilyä aurinkolasiensa alta viehtättyneenä.

"Aa moi joo niin oonkin. Oon Emily" Emily vastasi vienolla hymyllä.

2.1.2020_3.41.39.jpg

"Hei sä oot aika kuuma typy, voitais joskus käydä vaikka drinkillä iltasin... Tai jos sä haluut jotain treeni neuvoja niin tuu ihmees kysyyn. Voin auttaa mitä ikinä tarviitkaan" J leperteli ja iski silmää.

"ööh joo miksei... mä nyt ekana vähä kattelen ympärilleni et mitä kaikkee täältä löytyy" Emily naurahti hieman hermostuneena.

Hirveen päällekäyvä toi J. Haluun kyl miehen mut emmätiä onko tommonen ihan mun makuun, Emily ajatteli itsekseen.

2.1.2020_3.45.49.jpg
2.1.2020_3.47.20.jpg

Salilta löytyi kaikkea kivaa puuhaa jota Emily osasi harrastaa ilman apuakin. Nyrkkeily erityisesti oli hänen mieleen, sai vähän purkaa itseään ja samalla näki ketä kaikkia salille tuli. Emily ehkä vähän salaa haaveili, että hänen unelmiensa mies kävelisi vain ovesta sisään.

2.1.2020_3.52.01.jpg

Illalla Emily päätti vaihtaa vapaalle ja suunnisti läheiseen yökerhoon. Toisaalta eihän tässä kaupungissa muuta yökerhoa ollutkaan. Orpokodissa asuessaan Emilyn harrastus oli pianon soitto ja hän päättikin kokeilla josko se onnistuisi vielä.

2.1.2020_3.53.30.jpg

Yökerhoon alkoi tulvia väkeä joten pianon soitto sai jäädä ja Emily suuntasi tiskille, jossa olikin sangen mukavan oloinen mies baarimikkona.

"Mitäs neidille saisi olla?" mies kysyi ja katseli Emilyä kulmiensa alta.

"En oo kauheesti käyny tälläsis paikois et laita nyt joku hyvä drinkki millä pääsee vähän menoon mukaan" Emily vastasi

"Selvä sitten, yksi menovesi tulossa neidille. Oon muuten Niko" baarimikko vastasi ja virnisti flirttailevasti.

2.1.2020_3.57.19.jpg

"Mä oon Emily oon juuri muuttanut tänne" Emily vastasi ja mietti mielessään että baarimikot ihan varmasti flirttailevat kaikille asiakkaille noin. Ei hän tietenkään voisi olla mikään poikkeustapaus.

"Ootkos sä tullut huvittelemaan vai etsimään seuraa?" Niko kysyi yllättäen.

"Noh tuota vähän sekä että... Toki en nyt ihan mitä tahansa seuraa vaan seuraa ylipäätään" Emily naurahti hermostuneena.

2.1.2020_3.58.18.jpg

Pian baaritiskille ilmestyi muitakin ihmisiä, ilmeisesti Nikon tuttuja koska jutut lähtivät niin hyvin niiden kanssa luistamaan. Emily jäi ihan takaa-alalle. Loppuillasta tyttö hoiperteli kotiin... Ei muistikuvia montako menovettä illan aikana oli mennyt ja mitä hän oli ylipäätään puhunut enää. Noh äkkiä peiton alle huomenna olisi uusi päivä.

4.1.2020_23.41.45.jpg

Seuraavana päivänä Emilyn ovikello soi. Päätä särki mutta ovi oli pakko avattava, joku halusi pakosti päästä sisälle.

"J, miten sinä täällä?" Emily kysyi hämmästyneenä.

"Tulin vaan katsomaan et sulla on kaikki kunnossa. Olit aikamoisessa kunnossa loppuillasta" J vastasi

"No kai sitä ihminen saa huvitella joskus, minulla on kaikki ookoo. Jos et pistä pahaksesi niin minä menen suihkuun ja sinä voisit mennä omaan kotiisi" Emily sanoi aika närkästyneenä.

5.1.2020_0.03.07.jpg

"Kaikenlaista sitä kans. Tuo J on tosi ahdistava tyyppi" Emily ajatteli hiljaa mielessään.

Hänen asuntonsa sijaitsi ihan Willow Creekin läpi menevän joen varressa missä oli paljon kalastuspaikkoja. Niinpä nainen päätti kokeilla oliki hänellä yhtään kalaonnea.

5.1.2020_0.06.00.jpg

Alueella oli myös paljon kiviä joita kaivamalla voisi löytää aarteita. Emily löysi tällä kertaa vain rojua ja muutamia päivitysosia.

5.1.2020_0.17.07.jpg

***

5.1.2020_0.23.34.jpg

Ei voi olla totta! Kaikista Willow Creekin miehistä Emily oli näemmä iskenyt silmänsä pahamaineiseen Toni Lorulaan. Kaksikko näyttikin viihtyvän hyvin yhdessä. Joku voisi kyllä hieman valaista Emilyä tuon miehen taustoista ennenkuin särkisi sydämensä.

5.1.2020_0.25.32.jpg

Mutta se taisi olla jo myöhäistä. Emily oli ihan Tonin pauloissa, hän jo näki silmissään heidät asumaan yhdessä lapsiensa kanssa.

5.1.2020_0.26.44.jpg

Emily päätti suunnistaa samaan yökerhoon missä oli ollut viimeviikonloppuna. Nyt ei kyllä ollut tarkoitus vetää litratolkulla menovettä.

"Joo kyllä onhan se mies tumma ja komea mutta en tiedä. Minusta tuntuu että hän viettelee kaikki kaupungin naiset. Vaikka asumme yhdessä niin ei hän niitä naisia ainakaan kotiin tuo. Uskon että tästä jutusta voisikin tulla vielä jotain" vieressä istuva punapää tilitti baarimikolle.

Emily kuunteli hieman hämmästyneenä, mutta ei sitten viitsinyt ventovieraalta kysyä mistä tässä puheenaiheessa oli kyse, vaikka se mielenkiintoiselta kuulostikin.

5.1.2020_0.32.46.jpg

"Ai moi Emily saakos tähän istua?" tuttu ääni kysyi yllättäen.

"Ai moi Niko! Tottakai! Hei anteeksi se viimekertainen, taisin juoda hieman liikaa. Jos sanoin jotain typerää... Noh siis niin ne sanat mitä silloin suustani pääsi... en ole oikeasti sellainen" Emily selitti hieman nolostuneena.

"Hei kuule ei hätää! Oon tottunut tuollaiseen. Olet yhtä suloinen kuin tavatessamme vaikka vähän ehkä sekoilitkin. Ne jutut on jo unohdettu" mies vastasi ehkä vähän huvittuneena jopa.

5.1.2020_0.34.02.jpg

"Niko hauska nähdä sinua tiskin toisellakin puolella joskus. Mitä otatte?" baarimikko huikkasi.

"Sinä varmaan tunnet tästä kaupungista kaikki!" Emily hihkaisi

"No oikeastaan vain nämä mun työkaverit ja oon muutenkin ajatellut etsiä muita töitä. Tää alkaa käydä aika raskaaksi. Sitä paitsi haluaisin jossain vaiheessa perustaa perheen" Niko selitti.

Emily punastui hieman aiheesta. Ihan kuin he olisivat tunteneet Nikon kanssa aina.

 

*** Muutaman viikon kuluttua ***

 

5.1.2020_0.46.17.jpg

"En ymmärrä Toni sinua yhtään. Menet ja tulet kuinka haluat. Luulin että seurustelemme"

"Siis nyt sinä olet kyllä kuvitellut liikaa. Emme edes soittele toisillemme. Käyn täällä silloin tällöin pitämässä hauskaa ja viihdyttämässä sinua. Mistään seurustelusta ei ole kyllä sovittu" Toni vastasi aika hölmistyneenä.

5.1.2020_0.46.35.jpg

Emily painoi kädet kasvoilleen. Kyyneleet valuivat sormien välistä. Miten hän olikaan ollut niin typerä ja uskonut että tästä jutusta olisi tullut jotain. Toni oli oikeassa. Emily oli mennyt asioiden edelle omassa mielessään, mutta minkäs sitä tunteilleen mahtaa.

"Mitähän jos emme näkisi vähään aikaan, voisit nyt poistua" Emily sanoi hieman haikeana ja yritti pidätellä itkua.

"Haluan olla kanssasi kyllä tekemisissä, mutta se on ehkä parasta tällä hetkellä" Toni vastasi hieman pettyneenä ja lompsi tiehensä.

5.1.2020_0.18.23.jpg

Viikot olivat kuluneet. Emilyllä meni jo hieman paremmin. Olisikohan Niko sittenkin se oikea? Kaksikko oli käynyt muutamilla treffeilla ja Niko käytännössä oli asunut Emilyn luona. Baarimikon ura oli historiaa, Niko oli halunnut keskittyä vain hänen ja Emilyn suhteeseen.

Ajatus oli pyörinyt naisen mielessä jo kauan aikaa. Toki takaraivossa mietitytti Toni ja tunteet sitä miestä kohtaan. Emily oli pettynyt pahan kerran joten hän päätti jatkaa eteenpäin.

5.1.2020_0.53.02.jpg

Shakkipöytä oli yhtä paljon valintoja täynnä kuin naisen oma elämä. Niko muuttaisi illalla omat kamansa Emilyn asuntoon. Nainen pohti oliko se sittenkään oikea ratkaisu. Hän rakasti Nikoa mutta jokin tässä kaivoi hänen mieltään. Toisaalta nyt hän saisi kaikki mistä oli ikinä haaveillutkaan.

5.1.2020_1.16.05.jpg

Nikon muutettua Emilyn luo nainen oli varma siitä että hän oli tehnyt oikean ratkaisun. Eihän tuota miestä voinut kuin rakastaa.

 

*** Vuosi yhteiselon jälkeen***


5.1.2020_1.27.08.jpg

"Tuota Niko olen miettinyt tätä pitkään ja niin... mentäisiinkö naimisiin?" Emily kysyi toiveikkaana ja hieman epäröivänä.

"Voi kulta! Minä olisin halunnut tehdä tämän mutta sinä ehdit ensin. Tottakai"

Kaksikko meni siinä samassa hiljaisuudessa naimisiin sillä eihän Emilyllä ollut edes sukulaisia ketä kutsua häihin. Niko ei juurikaan pitänyt entisiin työkavereihinsa yhteyttä, joten tämä oli paras tapa. Juhlia ehtisi kaikennäköistä tulevaisuudessa.

5.1.2020_1.28.47.jpg5.1.2020_1.31.23.jpg

Ja niin kaksikosta tuli vielä onnellisempia. Mikäs sen parempaa.

 

***

 

Anteeksi jos osa on hieman tökkivä ja liian nopeatempoinen. Hieman on ruosteet taidossa kun kirjoitellut viimeksi Sims 2 aikana. Kertokaahan kommentteja hyvät lukijat. Uutta osaa on pelattu jo sen verran että eiköhän se sieltä aika nopeasti ilmesty. En nyt vielä niin jaksanut panostaa sivujen ulkonäköön mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa ala myös muotoutua.